avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Eliberarea certificatului de marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Eliberarea certificatului de marca inregistrata

Am vazut pe TVview ca marca mea s-a inregistrat. Pe mine cei de la OSIM nu m-au anuntat de acest fapt. Ma astept sau primesc certifictul prin posta sau sa ma sune? Sau trebuie ridicat personal de la Bucuresti? Cum se practica?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 12:54, 22 Ianuarie 2014
Daca nu ati facut acest lucru deja - intai trebuie sa platiti la OSIM taxa pentru eliberarea certificatului de inregistrare a marcii.
pai am platit 180 lei de ceva timp insa n-am primit nimic si azi verificand altceva am vazut ca imi apare marca ca fiind inregistrata.
Ca urmare a achitarii sumei de 180 lei marcii I-a fost atribuit un numar de marca si s-a publicat a doua oara. Dupa trecerea celor 30 zile de la a doua publicare, daca nu sunt contestatii, OSIM va elibera certificatul si vi-l va trimite la adresa din dosar. Pana atunci nu mai sunt prevazute alte decizii in procedura de inregistrare. Mult success!
Unde se publica a doua oara marca, aveti un link direct sau cateva indicatii?
Se mai depun si a 2 oara contestatii? parca se depuneau in primele 2-3 luni de la dpunere...
Se publica tot in Buletinul emis de OSIM, insa acum in cel care apare doar 1 data pe luna, in ultima zi lucratoare a fiecarei luni. Uitati-va in baza de date OSIM la marca dvs, la ultima rubrica de publicatii trebuie sa apara doua buletine. Vedeti care este al doilea publicat si apoi il puteti vizualiza aici: [ link extern ] .
Mult success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)
Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)
Protecþie provizorie otto2007 otto2007 Buna ziua, In ce consta protectia provizorie de care se bucura proprietarul unei marci inregistrate la Osim care inca nu a primit certificatul dar pt care ... (vezi toată discuția)