Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
..........................................
- in urma divortului fostul sot ,politist, a ramas in apartamentul de serviciu MIRA,
- mi-a fost incredintata fetita de 2 ani,el va plati pensie de intretinere 1/5 din venitul lunar net
-desi el a introdus actiunea de divort, cu scopul clar si declarat de a putea cumpara apartamentul singur,dipa divort, casatoria s-a desfacut din culpa lui exclusiva
.......................................
-in apartamentul de serviciu am adus imbunatatiri, centrala termopane,parchet,etc toate utilitatie sunt pe numelelui si ameninta ca daca nu plec,le opreste...
- avem o constructie (cabana din lemn ) pe un teren concesionat de la o fundatie care are toate utilitatile, mai putin dus, la care eu si copilul meu nu avem acces deoarece a schimbat yala si unde el isi face petrecerile. Nu are autorizatei de constructie fapt pentru care a luat amenzi de la primarie. in aceasta constructie s-au investit pe timpul casatoriei cel putin 40000 ron. Nu am acte, chitante, toate sunt la el .
-a facut credite bancare de care eu nu am stiut . Si nici nu stiu pe ce a tocat banii
-mi-a vandut masina (inscrisa pe numelelui) inainte de finalizarea divortului, fara acordul meu si -am trezit ca imi da suma de bani pe care a incasat-o( 950 euro)
~ final discuție ~