avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar neplatit in Anglia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar neplatit in Anglia

buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit bancar facut in Londra . am creditul de 1.2 ani facut pe o suma de 5 000 lire . mai am de achitat suna de 3600 lire ... in cazul in care voi pleca din Anglia si raman cu datorii la banca ..care sunt riscurile mele ... ma poate cauta si in Romania pentru achitarea creditului sau voi avea probleme decat pe teritoriul Angliei ?? va rog astept un raspuns . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 17:18, 30 Ianuarie 2014
Cu certitudine se vor adresa unui executor din Romania care va executa silit orice bun ope care il detineti aici. Nu scapati de datorie, mai bine platiti.
la asta ma gandeam si eu ca tot ma vor urmarii ... dar in cazul in care chiar nu am nimic pe numele meu ce pot sa faca ? Cunosc persoane cu credite facute tot in Anglia dar imprumuturi mici de 400 si 500 lire car nu au avut abslout nici o problema pana acum si ma refer ca sunt minim 2 ani de atunci .. POsibil se ia si in functie de cat este suma din credit ... ca la sume de 400 lire nu cred ca se complica sa deschida anchete si alte demersuri ..
Sigur ca isi fac un calcul, daca merita sa faca urmarirea.
Deocamdata dupa legile din Romania, nu aveti ce sa patiti, dar avand in vedere ca in UK prescriptia intervine dupa 25 de ani, cine stie ce se poate intampla pana atunci.
chiar nu stiu ce sa fac ... vreau sa renunt la tara asta ca mi s-a scarbit :D ..dar problema e ca am creditul ..si nu stiu ce sa fac ca sa fie bine ...

Alte discuții în legătură

Credit neplătit în anglia, consecințe Lukisss1986 Lukisss1986 Am luat 10.000 de lire din anglia....ce se intampla daca părăsesc anglia de finitiv si ma întorc în românia?!! (vezi toată discuția)
Probleme cu plata facturilor chirita1988 chirita1988 Buna ziua ! Ma numesc Marian si am o problema destul de serioasa la care as dorii un sfat. Locuiesc cu sotia si copil nostru de 3 ani de zile in uk,in urma ... (vezi toată discuția)
Datorii anglia RIMAX RIMAX Buna ziua, Situatia mea este in felul urmator: am locuit timp de 10 luni in Anglia, timp in care am incercat sa fac tot posibilul sa gasesc o slujba. Nu am ... (vezi toată discuția)