avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar neplatit in Anglia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar neplatit in Anglia

buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit bancar facut in Londra . am creditul de 1.2 ani facut pe o suma de 5 000 lire . mai am de achitat suna de 3600 lire ... in cazul in care voi pleca din Anglia si raman cu datorii la banca ..care sunt riscurile mele ... ma poate cauta si in Romania pentru achitarea creditului sau voi avea probleme decat pe teritoriul Angliei ?? va rog astept un raspuns . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 17:18, 30 Ianuarie 2014
Bine (logic si normal) ar fi sa platiti.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
Declarati falimentul personal , in Anglia este posibil ! Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplătit în anglia, consecințe Lukisss1986 Lukisss1986 Am luat 10.000 de lire din anglia....ce se intampla daca părăsesc anglia de finitiv si ma întorc în românia?!! (vezi toată discuția)
Probleme cu plata facturilor chirita1988 chirita1988 Buna ziua ! Ma numesc Marian si am o problema destul de serioasa la care as dorii un sfat. Locuiesc cu sotia si copil nostru de 3 ani de zile in uk,in urma ... (vezi toată discuția)
Datorii anglia RIMAX RIMAX Buna ziua, Situatia mea este in felul urmator: am locuit timp de 10 luni in Anglia, timp in care am incercat sa fac tot posibilul sa gasesc o slujba. Nu am ... (vezi toată discuția)