avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din domiciliu, recuperare bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din domiciliu, recuperare bunuri

Buna ziua!

Nu demult mi-a intrat cineva in apartament si mi-a furat un telefon mobil si din portmoneu 200 lei. Dupa aproximativ o saptamana mi-am gasit telefonul la o casa de amanet. Am sunat la Politie, a venit un echipaj, au obtinut datele celui care a dat telefonul si au spus ca voi fi anuntat. Cand am intrebat de numele persoanei respective, nu au vrut sa mi-l dea pe motiv ca nu au voie (banuiam pe cineva si am vrut sa stiu daca am dreptate). Cand am sunat sa ma interesez cand imi primesc telefonul inapoi, mi-au spus ca nu il primesc pana nu e prins faptasul. E normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Nmk mk Vfcfsc , Avocat 13:15, 25 Ianuarie 2014
Nu e normal, ar trebui sa va retina telefonu pt a lua date cu privire la el, si alte probe, si dupa aia sa va inapoieze pe baza unu proces verbal, chiar daca sa gasit autorul furtului sau nu,
ar fi bn sa luati legatura cu o persoana copententa respectiv un avocat, e parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la politie, sa ... Gabitica Gabitica Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la Politie, sa reclam un furt din locuință. Mi s-a furat un telefon nou, un laptop, o consolă DJ si foarte ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat telefonul !! LudAndrei LudAndrei Buna ziua , mi sa furat din tranvai telefonul mobil (s4) desi am fost la politie, nu sa putut face nimic. nu mi sa luat declaratie , si mi sa spus ca nu au ce ... (vezi toată discuția)
Soția mi-a furat certificatul de moștenire Gruia68 Gruia68 Soția mi-a furat certificatul de moștenire din casă , am sunat la 112 și au trimis un echipaj de poliție care au considerat că trebuie să îmi dea mie ... (vezi toată discuția)