avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As dori sa ma lamuriti si pe mine daca se poate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As dori sa ma lamuriti si pe mine daca se poate

Buna seara sunt acuzat si condamnat definitiv intr-un process, am incalcat art si legile : (Legea 39/2003 art. 7) art.7 LG 39/2003+art.48 Lg.161/2003+art.27 Lg.365/2002+art.42-45,46 42,44,46 Lg.161/2003+art.25 Lg.365/2002 , am primit o pedeapsa de 3ani suspendare 7 supraveghere si as dori sa stiu daca as putea sa am beneficii in urma intratii in vigoare a noului cod penal ... Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Ultima instanta. aurpoze aurpoze Buna ziua am si eu o intrebare pentru avocatii sau o alta persoana care este dispusa sa ma ajute in problema mea . Mai exact am primt o serie de pedepese si ... (vezi toată discuția)
Condamnare loacker loacker Buna, in urma unui proces care a inceput acum 5 ani am fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani cu executare in baza art. 42 alin. 1,2,3, din Legea nr. 161/2003, ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal si gratierea robertparpa robertparpa Am un prieten care a intrat pentru care a intrat infractiunea carduri bancare a ispasit 3 ani si 7 luni , daca va intra noul cod penal in viguare vor fi ... (vezi toată discuția)