avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... curiozitate
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

curiozitate

poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:51, 15 Aprilie 2009
Da, moderatorii si administratorii. Apare jos in mesaj "Ultima data editat de..."
superb=D>

in cazul asta cred ca ma voi retrage din aceasta comunitate...

inteleg sa fie cenzurate mesajele obscene, antisemite, ori te miri pe ce alte criterii...dar sa cenzurezi o fraza care critica, care se vrea un apel la intelptciune...e ciudat


ori...in plus...cel care posteaza isi asuma nerespectarea unor reguli, daca le incalca normal e sa suporte consecintele regulamentului, dar sa fie cenzurat!!!?? cum vom lasa loc dezbaterilor, cum vom construi dialogul, cum vom CRESTE unul alaturi de celalalt? cenzurand ce nu ne convine in mod subiectiv?




Una din consecintele asumate este tocmai editarea mesajelor. Motivul este acela ca forumul este destinat discutiilor si dezbaterilor juridice, iar nu de alta natura. Nu stiu despre ce mesaj vorbiti dvs, asa incat nu am habar ce v-a deranjat.
respect decizia persoanei care a decis sa cenzureze mesajul respectiv din motive de politete si chiar din respect...insa nu pot accepta acea decizie...oi avea eu nervii suparti la ora asta:)...de aceea nu mai insist si nici nu vreau sa dezvalui amanunte

spor!
Alegerea va apartine in totalitate :)

Alte discuții în legătură

Va rog sa stergeti conturile de consultant si de utilizator! va multumesc! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea \"O lupta-i viata, deci te lupta...\". Exceptand faptul ca voi acorda intotdeauna mare atentie [b]unui om[/b], cam asta era esenta mesajului meu din topicul ... (vezi toată discuția)
Exista o invazie de prost gust,de"caterinca" de cartier ,de justitiarism de gasca si de agramatisme Radu Gabrian Radu Gabrian Cred ca in ultima vreme au devenit deranjante,interventiile si comentariile unor persoane,care nu au nimic comun cu activitatea acestui forum. De la ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa unui ascultator ContSters159631 ContSters159631 Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana \"publica\" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau ... (vezi toată discuția)