avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... curiozitate
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

curiozitate

poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:51, 15 Aprilie 2009
uite ca sunt pus si in situatia sa consiliez administratorii site-ului:)

- fiti diplomati...
- fiti echidistanti...
- fiti inteligenti.

Va angajati intr-o discutie pe o problema afisand subiectivism? Pai dumneavoastra trebuie sa fiti intr-un echilibru total si mereu, sa aplicati regulamentul, sa decideti ,sa faceti recomandari.

In cazul de fata un utilizator v-a ridicat o problema: - modificarea unui text postat! Ce detalii mai doriti? E un gest de cenzura pur si simplu!
Este credibil cel care v-a sesizat problema?
In caz ca da, cereti-i scuze in numele principiilor...
In caz ca nu, cereti detalii, investigati, ignorati-l...

Am spus:- din politete si din respect fata de persoana care a decis sa-mi cenzureze textul postat nu vreau sa mai dau detalii. Dar problema in sine exista...

Doamnei Gabriela ii multumesc pentru aprecieri...si pentru ca eu pot fi subiectiv din postura pe care o am spun:- cam are dreptate in ceea ce afirma.

PS: - apreciez totusi implicarea, e un lucru mare. Felicitari!
siwdem a scris:
Va angajati intr-o discutie pe o problema afisand subiectivism? Pai dumneavoastra trebuie sa fiti intr-un echilibru total si mereu, sa aplicati regulamentul, sa decideti ,sa faceti recomandari.

Sincer nu inteleg despre ce subiectivism vorbiti.

In cazul de fata un utilizator v-a ridicat o problema: - modificarea unui text postat! Ce detalii mai doriti? E un gest de cenzura pur si simplu!

Nu a spus nimeni ca mesajele postate pe forum sunt necenzurabile, dimpotriva.

Este credibil cel care v-a sesizat problema?
In caz ca da, cereti-i scuze in numele principiilor...
In caz ca nu, cereti detalii, investigati, ignorati-l...

Adica dvs considerati ca va datoram scuze pentru ca v-a fost modificat un mesaj, indiferent care era situatia de fapt? Ma tem ca nu sunt absolut deloc de acord cu dvs. Atata vreme cat interventia a fost regulamentara, nu vad de ce exista o problema, iar atata vreme cat nu vreti sa discutam la caz concret, nu avem niciun motiv sa nu prezumam caracterul motivat si regulamentar al interventiei respective.

Am spus:- din politete si din respect fata de persoana care a decis sa-mi cenzureze textul postat nu vreau sa mai dau detalii. Dar problema in sine exista...

Imi pare rau dar asa nu rezolvati absolut nimic. Daca cumva considerati ca niciun mesaj nu trebuie editat (decat daca este in mod evident ofensator sau ilegal), atunci va invit sa mai cititi o data regulamentul de postare.

Doamnei Gabriela ii multumesc pentru aprecieri...si pentru ca eu pot fi subiectiv din postura pe care o am spun:- cam are dreptate in ceea ce afirma.

V-as ruga sa fiti mai precis, pentru ca in mesajul doamnei erau si aspecte strict personale.
daca e asa dificil pentru dumneavoastra o fac eu:- Va cer scuze ca nu pot accepta modul in care intelegeti libertatea de opinie, va cer scuze ca nu pot accepta cenzura, va cer scuze ca nu accept limita gandirii si deciziilor dumneavoastra!

O ultima rugaminte:- Va rog din suflet sa-mi anulati contul de consultant si de utilizator de pe acest site.

Multumesc.
Au fost sterse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa stergeti conturile de consultant si de utilizator! va multumesc! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea \"O lupta-i viata, deci te lupta...\". Exceptand faptul ca voi acorda intotdeauna mare atentie [b]unui om[/b], cam asta era esenta mesajului meu din topicul ... (vezi toată discuția)
Exista o invazie de prost gust,de"caterinca" de cartier ,de justitiarism de gasca si de agramatisme Radu Gabrian Radu Gabrian Cred ca in ultima vreme au devenit deranjante,interventiile si comentariile unor persoane,care nu au nimic comun cu activitatea acestui forum. De la ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa unui ascultator ContSters159631 ContSters159631 Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana \"publica\" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau ... (vezi toată discuția)