avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bilete afisate de administrator pe geamurile blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bilete afisate de administrator pe geamurile blocului

Buna ziua! As avea nevoie de niste explicatii de la dumneavoastra! Problema mea este urmatoarea.Locuiesc intr-un bloc cu un administrator care umple geamurile intrarilor cu diverse afise in care ne spune cata apa s-a consumat,cata caldura, diverse magarii si diverse injurii.Eu datorez asociatiei de locatari suma de 960 lei, aproximativ 350 lei fiind doar pe luna ianuarie,avand in vedere ca stau la o garsoniera. Administratorul blocului unde locuiesc ma ameninta si chiar a notat pe afisele lui de zi cu zi ca mi-a predat dosarul avocatului si ca ma va da in judecata!Mentionez ca dupa ce am vazut afisul am achitat inca 200 lei, ramanand cu suma de 760 de lei. Ce se poate intampla si ce as putea face? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
SirbuMihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: SirbuMihai , utilizator 18:10, 5 Februarie 2014
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care are autoritatea si competenta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei de proprietari si a membrilor acesteia in instanta
2-Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari si nu are competenta sa dispuna de la sine putere "ca ma va da in judecata!"
3-ca sa intampinati situatii neplacute si sa fiti obligat sa suportati si cheltuieli suplimentare onorariu/cheltuieli de judecata,desfasurati demersuri pentru a incheia angajament de plata cu asociatia de proprietari
Din cate am inteles eu de la anumite persoane, inainte de a trimite dosarul pentru judecata,se someaza propietarul si daca este de acord se face un angajament de plata esalonat asa cum mi-ati spus dumneavoastra, abia apoi daca propietarul nu este de acord sau nu plateste sa fie trimis in judecata.
Da, asa este, intai se notifica proprietarul prin scrisoare personala de catre asociatie, nu intinsa pe geamurile blocului. De asemenea ar trebui sa primiti si o solicitare de participare la o sedinta de mediere, apoi daca nu va prezentati la aceasta, o somatie din partea judecatoriei... Ehei, cale lunga. Nu se bate din palme si, gata, va treziti cu portareii la usa casei!

Dl. administrator a gasit o cale destul de vulgara de a atentiona restantierii. Faceti o solicitare scrisa adresata presedintelui asociatiei, daca aveti asa ceva pe-acolo, in care mentionati ca biletelele administratorului insirate pe geamuri constituie atac la propria imagine.

Si intre timp faceti rost de bani si platiti-va si restul neachitat...
Va multumesc mult! Voi face tot posibilul sa platesc integral suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedinta de bloc misu2008 misu2008 Buna-ziua. Care sunt pasii care trebuiesc urmati intr-o sedinta a asociatiei de proprietari? Trebuie semnat vreun proces verbal cu tot ce s-a discutat in ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari killer21 killer21 Buna ziua, am si eu o mica neintelegere in privinta unei asociati de propietari, la care as dori o rezolvare si un raspuns din partea dumneavoastra! Pentru a ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare asociatie de proprietari tip condominiu de catre primarie SCLIPEINICU SCLIPEINICU Primaria poate infiinta o asociatie de propietari tip condominiu pe toata suprafata unui oras?Ce se intimpla cu cei ce nu vor sa faca parte din asociatie? (vezi toată discuția)