avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Onorariu infiintare asociatie non-profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Onorariu infiintare asociatie non-profit

Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru infiintarea efectiva a asociatiei.
Multumesc.
Onorariile difera de la caz la caz. UNBR nu a stabilit, ca in cazul notarilor, sau a executorilor, vreo grila specifica de onorariu. Acestea depind de casa de avocatura cu care doriti sa lucrati, de locul unde va aflati (judet, municipiu), samd, notorietatea sau specializarea avocatului pe acest domeniu... Mult succes!
Costurile se pot imparti in 3 categorii:
atestare/autentificare acte - din practica 3-400 lei
diferite taxe: - 200 lei
onorariul pentru derularea procedurii: din practica 500-1000 lei. Sunt si mai mari si mai mici in functie de demersurile pe care le indeplineste sau de experienta in acest domeniu, sau multe alte criterii.
La aceste costuri se mai adauga patrimoniu initial de 850 lei
Multumesc pentru raspunsuri.
E bine sa cauti pe cineva specializat in constituire ONG-uri si acest lucru necesita cautari caci difera onorariile de la avocat la avocat. Intreaga procedura de infiintare asociatie de firma de consultanta, avocat etc. ajunge la 1000 lei. Exclus patrimoniu initial varsat la banca, atestare avocatiala, taxe de timbru judiciar s.a.m.d.
dl grunwald, parca dvs ati infiintat recent un ONG. Daca sunteti amabil sa imi spuneti in ce localitate si daca acestea au fost costurile dvs.

Alte discuții în legătură

Certificatul de identitate sportiva zzanetta zzanetta Doresc sa infiintez un club sportiv , care sunt pasii pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva? Deocamdata am obtinut disponibilitatea denumirii ... (vezi toată discuția)
Club sportiv sau asociatie sportiva? avantaje si dezavantaje? luca_claudia72 luca_claudia72 va rog sa ma ajutati intr-o problema...care din cele 2 forme ar fi cea mai avantajoasa? care din ele e mai rapida si mai ieftina de infiintat? unde gasesc ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie marius131988 marius131988 Buna ziua As dori sa infintez o asociatie sportiva nonprofit in care pot sa primesc finantari atata in lei cat si in valuta care sa aiba ca obiect de ... (vezi toată discuția)