avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

Buna ziua, Doresc sa cunosc cateva detalii legate de un caz mai vechi de anul trecut..

Dupa cum spunem in trecut un prieten a mers fara permis pe drumurile publice, drept urmare "infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002) art.86 alin.1" .. a fost judecat in orasul buftea si a primit Condamnare (condamna pe inculpatul ............... la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 1500 lei pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.)
Dar Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea a facut recurs !!
Acum este chemat la Curtea de apel bucuresti in luna martie..

Doresc sa stiu ce urmeaza : Care este procedura?, la ce ar trebuii sa se astepte!!? si alte detalii pe care le puteti da..

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:32, 5 Februarie 2014
Prietenul dvs.va trebui sa mearga la arhiva instantei de recurs , sa studieze motivele de recurs si sa-si pregateasca apararea in functie de motivele invocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa aplicarea noului cod penal, inculpatul poate beneficia de o reducere a pedepsei suplimentare, date ca spor koryna2007 koryna2007 În temeiul art.87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 cu aplic. art.37 lit.b C.pen., cu ref. la art.320 ind.1 C.proc.pen., condamnă pe inculpat la pedeapsa de 2 ... (vezi toată discuția)
Amenda penala.În cât timp trebuie achitatã? Mclaud Mclaud Salut .. Un prieten apropiat a fost Prins fara permis pe drumurile Publice Drept umare asta e sentinta : Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)
2 condamnari cu suspendare - contopire sau nu davya davya PRIMA : Solutie: Condamnă pe inculpat ( la: - 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea la data de 1. 11. 2009 a infracţiunii de „refuz al unei ... (vezi toată discuția)