avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Alegere Cod CAEN pentru investitii in nume propriu ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Alegere Cod CAEN pentru investitii in nume propriu (SRL)

Buna ziua,
In contextul in care un SRL cu caen principal 7022. Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, initiaza o serie de investitii financiare in nume propriu, respectiv din veniturile obtinute in activitatea de baza (consultanta) si/sau aporturi asociati initiaza investitii financiare (actiuni listate, depozite, unitati de fond) care vor genera venituri financiare anuale, care ar fi codul CAEN potrivit pentru autorizarea acestei activitati. Mentionez ca activitatea de investire a fondurilor proprii se va consolida de la an la an si in timp va ajunge sa insemne mai multe de 50% din veniturile totale anuale ale firmei in cauza. Investitiile vor fi doar in nume propriu si sub nici o forma pentru alti terti!
Noi am opta pentru CAEN 6499 - Alte activitati financiare.
Ultima intrebare se refera la faptul daca in urma autorizarii acestui CAEN , firma in cauza intra sub incidenta unor reglementari de tip IFN, BNR, ASF, etc
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: claudiuvlad , utilizator 08:53, 3 Decembrie 2022
Buna ziua , ati rezolvat aceasta problema ? As fi curios de un raspuns pentru ca sunt in aceeasi situatie. Multumesc!
Nu ai nevoie de un cod caen special, avand in vedere ca investitiile privesc doar veniturile din alte activitati si nu capitalurilor unor terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii in actiuni romanesti din banii srl-ului Gabriela Stanus Gabriela Stanus Buna ziua, In contextul in care un SRL cu un alt caen principal , initiaza o serie de investitii financiare in nume propriu, respectiv din veniturile ... (vezi toată discuția)
Perimetru de consolidare fin contabila giocont giocont Buna seara! Am o intrebare legata de perimetru de consolidare: Este corecta consolidarea dintre o banca cu o SAI (o societate de administrare a ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)