avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

am fost impliccat intr-un accident auto.intimpul unui viraj la stinga pe cere la-m semnalizat conform codului rutier dupa asigurarea prealabila am fost lovit din spate de catre un autoturism, perpendicular in stilpul dintre usi in partea stinga a masini pe care o conducea.soferul auto care m-a lovit nu avea asig RCA incheiata si nu avea aupra sa nici un document care sa ateste indenttatea masini politistul sosit la fata locului a intocmit procesul-verbal tot in favoarea cond auto care m-a accidentat cu toate ca ia-m prezentat politistului martor ocular care se afla ca pasager ocazional in auto care m-a lovit,acesta observind ca eu semnalizam din timp virajul la stinga,politistul a refuzat audierea martorului.CINE SE FACE VINOVAT DE PRODUCEREA ACCIDENTULUI?

Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:16, 12 Februarie 2014
Contestati in instanta in termen de 15 zile procesul verbal de contraventie. Folositi-va de toate probele pe care le aveti. Solicitati efectuarea unei expertize tehnice pentru stabilirea modului de producere a accidentului. Numai instanta instanta, pe baza probatoriului, poate stabili cine este vinovat de producerea accidentului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viraj stanga versus depasire coloana pe linie continua. cine este vinovat? r_a_henegar r_a_henegar Va supun spre dezbatere si consiliere urmatoarea speta: Drum national. Zona de actiune a indicatorului \"Depasirea interzisa\". Linie continua (intrerupta ... (vezi toată discuția)
Important! buna ziua. am o speta si as avea nevoie de o parere. in data ... Myunfairlady Myunfairlady Buna ziua. Am o speta si as avea nevoie de o parere. In data de 30.06 am fost implicata intr-un accident rutier. Eu ma deplasam dinspre localitatea X, urmand a ... (vezi toată discuția)
Accident auto este este Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore. Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)