avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru transport
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru transport

Buna seara, asi dori sa infintez un pfa pt transport....de unde incep?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:48, 16 Februarie 2014
De la Oficiul pentru Registrul Comertului. Mergeti la ORC din judetul in care locuiti dvs., depuneti dosarul cu documentele necesare infiintarii PFA/II, platiti taxele pe care vi le vor comunica domnii de la ORC, si asteptati eliberarea certificatului de inregistrare. Dupa care, incepeti activitatea ca PFA/II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui pfa de catre o persoana cu handicap babydoll90 babydoll90 Buna ziua! M-ar interesa si pe mine ce acte sunt necesare, care sunt costurile si care sunt avantajele infiintarii unui PFA de catre o persoana cu handicap? ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli infiintare intreprindere individuala samir67 samir67 Buna seara! Am infiintat de curand o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca si cum se inregistreaza in RJIP cheltuielite cu taxele de constituire ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)