ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

johnpescar 
	    	Utilizator

johnpescar 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 oana_ioana	                   

Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
	                    oana_ioana	                   

Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)

legal23	                   

Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)
	                    legal23	                   

Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)

ry11	                   

Buna ziua!
In speranta ca cineva ma va putea sfatui o sa incerc sa enunt problema cu cat mai multe detalii.
Este vorba despre un apartament inchiriat, la ... (vezi toată discuția)
	                    ry11	                   

Buna ziua!
In speranta ca cineva ma va putea sfatui o sa incerc sa enunt problema cu cat mai multe detalii.
Este vorba despre un apartament inchiriat, la ... (vezi toată discuția)