avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce am de facut? Plata abonament de care nu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce am de facut? Plata abonament de care nu am beneficiat

Acum aproape un an a fost incheiat pe numele meu un abonament de internet de catre o anumita persoana (consilier de teren) din Bucuresti in numele unui Broker de asigurari.Acest abonament a fost atasat la numarul meu de telefon (fiind si o retea de telefonie mobila) Marea problema este ca nu au platit acel internet de mai mult 3 luni si acum sunt somata sa il platesc eu, iar abonamentul meu de telefon a fost inchis. Am fost si am facut plangeri la reprezentantul telefoniei din orasul meu insa acestia mi-au spus ca exista un contract semnat de mine. Eu nu pot plati un serviciu de care nu am beneficiat nici macr o secunda. ultima data modemul de internet era in sediul unei banci acolo unde acest broker isi desfasura activitatea. Mentionez ca si eu am '' lucrat'' pentru acest broker de asigurari. Mai mentionez ca la un moment dat au incercat o cesionare de abonament insa li s-a cerut 40 de euro garantie pentru ca acea persoana era in baza de date, iar acum multumita lor sunt si eu. In toata aceasta perioada eu abonamentul de telefon pentru care mi-am asumat responsabilitatea l-am platit la zi.
Cel mai recent răspuns: IoanaHagineagu , utilizator 11:10, 16 Februarie 2014
Raspundeti in scris la acea somatie si precizati ca suma solicitata este nedatorata de dvs ptr motivele pe care le-ati mentionat mai sus.
Nu am inteles cum a facut cineva abonament pe numele dvs, ati stiut de acest abonament ?
Am lucrat pentru aceast broker de asigurari si probabil ca de acolo a avut copia de pe buletin. Am inteles ca abonamentul a fost facut in Bucuresti si ESTE SEMNAT. Ca sa pot stii daca este semnat de mine trebuie sa cer proba grafologica....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament voce cesionat fara voia mea (fara semnatura mea) mada012 mada012 Buna ziua, Solicit si eu suportul dumneavoastra in ceea ce privesc urmatoarele. In data de 23.04 m-am prezentat in cadrul unei agentii x ptr a cesiona un ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit de o companie de telefonie mobila , ce se intampla daca nu mai platesc abonamentul? CosminFlo CosminFlo Buna ziua , acum jumatate de an mergeam linstit prin oras cand apare o doamnisoara foarte zambareata si ma intreaba daca sunt client al unei retele de ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)