avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... semnatura electronica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

semnatura electronica

buna ziua,
firma mea are 2 prestatori pe contabilitate, care au propria semnatura electronica.
Intrebarea este, poate firma mea sa utilizeze cele 2 semnaturi electronice, proprii firmelor de contabilitate, pentru transmiterea declaratiilor la anaf?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:54, 18 Februarie 2014
Buna ziua,

Puteti sa utilizati, dar numai prin imputernicirea (autentificata de notarul public) societatii de contabilitate care detine certificatul digital, daca aceasta nu are calitatea de reprezentant legal al societatii pe care o conduceti. Nu cunosc daca puteti utiliza doua semnaturi electronice pentru aceiasi societate. Este un caz particular, nu m-am confruntat pana acum cu o astfel de situatie.

Aveti aici Ordinul care reglementeaza depunerea on-line a declaratiilor fiscale.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica giuglea giuglea Daca nu exista contract de munca,prestari servicii intre persoana care semneaza o declaratie (semnatura electronica) si angajator ce implicatii ar fi pt ... (vezi toată discuția)