avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului pt romani rezidenti in italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului pt romani rezidenti in italia

locuiesc in italia mam despartit de sotul meu si am un copil de 2 ani care locuieste cu mine cu mama si prietenul ei in casa lui .Nu lucrez inca dar financiar ma ajuta ai mei .sotul meu trimite 200 de euro in fiecare luna pentru baiat dar nu imi plateste chieltuielile medicale, el are un salar de 1700 de euro din care 150 sunt arseniu familiar pt mine si copil intrbarea mea este poate sami ia copilul ? si care ar fi obligatile lui pt baiat . am uitat sa specific lucreaza sofer de noapte o zi este acasa o zi nu.
si cum este cu orarul de a lua copilul cu el ?
multumesc pt timpul acordat
Cel mai recent răspuns: diana999 , utilizator 18:07, 21 Aprilie 2009
in principiu tatal copilului poate cere incredintarea si prin aceasi actiune poate cere si stabilirea unui program de vizitare ...in care dvs sa-l vizitati sau daca copilul ramane la dvs ...programul este valabil pt tata.

av.m.vasilescu
dar posibilitatea mea sa obtin copilul care ar fi?
acum se joaca cum vrea el ma ameninta ca ea baiatu doar daca ii dau telefonul sau zice ca vine sal ia dar vine dupa jumate de zi nu ma anunta decatcu 5 min inainte de a veni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama disperata,cer ajutor daryo daryo am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor glucyana glucyana As vrea sa ma consult cu dv. intr-o problema, care ma framanta de ceva vreme. Am divortat anul acesta in aprilie, avem un baietel de 2 ani si 10 luni. Fostul ... (vezi toată discuția)
Sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un ... Hidegv Hidegv sunt casatorit de aproape 5 ani fata cu care mam loat avea un baietel de 1 an si 4 luni are liniuta la tata si pe parcurs am mai facut un copil dar ia acum a ... (vezi toată discuția)