avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nulitatea deciziei de concediere si neacordarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nulitatea deciziei de concediere si neacordarea reintegrarii. Interpretare hotarare

Materia : litigiu de munca . Obiect : contestare decizie de concediere, reintegrare si plata drepturi salariale de la concediere la reinterare.
Hotarare: Instanta de fond constata nulitatea absoluta a deciziei de concediere. Respinge celelalte capete de cerere!!. Ce inseamna? Sunt angajat, nu sunt, daca da de ce nu am si drepturi banesti, daca nu, de ce decizia de concediere este nula absolut nu relativ sau alt fel.
La recurs ce pot solicita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 21 Februarie 2014
Ciudata hotarare - constata nulitatea absoluta a deciziei de concediere , dar nu acorda si reintegrarea.

Ati primit hotararea?
nu inca. Cred ca e greu de motivat desi s-a pronuntat acum 1 luna. Oricum hartia suporta orice. De aceea am si intrebat. Am citat din rezolutia de pe site-ul just.ro, respectiv: aproba in parte contestatia...., constata nulitatea absoluta a deciziei de concediere, respinge celelalte capete de cerere, acorda 1/2 din chelt. de judecata ( probabil pentru ca s-a aprobat in parte contestatia). Astept redactarea, dar vroiam sa aud pareri autorizate, care sa-mi confirme sau sa-mi infirme parerea mea ca " e ceva putred in Danemarca".
Cu nulitatea deciziei sunt de acord, dar cu reintegrarea nu exista decat doua posibilitati : fie nu ati solicitat-o , fie nu mai este posibila ca societatea a fost radiata.
daa nu s-a pronuntat asupra unui capat de cerere faceti cerere de lamurire si completarea dispiozitivului
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca deea88 deea88 buna seara! A[quot]m si eu o intrebare. Care sunt demersurile pentru un litigiu de munca? (vezi toată discuția)