avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari copii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari copii

buna seara ,in urma cu 6 ani am incheiat doua asigurari pentru copii DEBUT 18 -asigurarile sunt active,platesc in continuare pana in 2020...fara sa vreau am auzit vorbindu-se despre aceste asigurari cum ca ar fi o mare teapa si ca la final nu se incaseaza nici macar suma cu care se contribuie pentru ca or sa fie taxe si comisioane de care nici nu am auzit...m-a pus pe ganduri ce am auzit si va rog din suflet sa-mi spune-ti daca are rost sa mai continui sa platesc sau sa reziliez aceste asigurari ...nu stiu daca am voie sa spun la ce firma am asigurarile dar ma gandesc ca la toate este la fel...daca este nevoie pot sa va pun la dispozitie si contractul pe care l-am semnat.va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 20:06, 23 Februarie 2014
Trebuie sa prezentati polita de asigurare unui avocat pentru a putea fi studiata pentru a vi se
da un raspuns corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost inchdere contract lesing auto RAMONEL0109 RAMONEL0109 In 2007 am achizitionat o masina in leasing pe 3 ani. Acum la sfarsitul leasing-ului odata cu ultima rata am mai primit o factura de 200 euro+TVA - cost ... (vezi toată discuția)
Cum sa reziliez contractul de inchiriere si sa imi recuperez banii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. Si va multumesc. Iata situatia Am semnat un contract de inchiriere declarat la fisc pt un apartament care era ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli Mario1990 Mario1990 Salutare! Ma aflu in procesul de achizionare a unui apartament intr-un bloc nou. Apartamentul este finalizat de 2 luni, dar toata documentatia necesara nu este ... (vezi toată discuția)