avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art.194 vatamarea corporala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art.194 vatamarea corporala

buna seara ,am si eu o problema si as dorii un raspuns.In urma cu 4 luni am avut un comflict cu un cetatean care la tilharit pe copilul meu iar eu am fost sa vorbesc cu el dar acesta a devenit violent si a inceput sa ma loveasca, am incercat sa plec dar el continua cu loviturile iar eu incercind sa ma apar lam lovit cu pumnul in zona fetei si acesta a cazut cu capul de ciment si are 30,35 zile medicale dar ia fost pusa viata in pericol,eu am martori care au vazut tilharia cit si faptul ca eu mam aparat de loviturile lui.Sa inceput urmarirea penala asupra mea dar si a individului pentru tilharie care doreste daune morale exagerate .Ce pot risca eu si daca ma va putea scoate cu legitim aparare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaigmihai , utilizator 20:42, 24 Februarie 2014
la rindul meu pot sa cer si eu daune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 194 litera e - vatamarea corporala mihaigmihai mihaigmihai in urma cu 4 luni am avut un conflict cu un cetatean care mia tilharit baiatu ,m am dus sa vorbesc cu acesta dar a devenit violent si a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Talharie - retragere plangere mihaigmihai mihaigmihai am depus o plangere penala pentru talharie ,pot sa o retrag de la politie ? va multumesc (vezi toată discuția)
Vatamare corporala mihaigmihai mihaigmihai buna ziua ,in urma cu aproape 2 luni am avut un incident cu un cetatean care ia luat bani copilului mai exact la tilharit bagindui mina in git ,copilu a venit ... (vezi toată discuția)