Sunt angajata pe perioada nedeterminata si din cauza unor probleme la un picior sunt in concediu medical din data de 20 Mai 2013 pana la 02 Martie 2014 ( adica un total de 273 zile ).
In urma unui control medical ginecologic din data de 14 Februarie 2014 mi s-a spus ca trebuie intervenit chirurgical cat mai urgent.Asteptand rezultatele analizelor efectuate,interventia chirurgicala ar trebui sa aiba loc la jumatatea lunii Martie sau inceputul lunii Aprilie.
* As dori sa stiu daca mi se vor plati concediile medicale pe care le voi primi la externarea din spital + recuperarea in urma interventiei chirurgicale avand in vedere ca in ultimele 12 luni am beneficiat de 273 zile de concediu medical
(tinand cont ca aceasta este o alta afectiune medicala), deoarece sper sa nu risc sa fiu pusa in situatia de a fi obligata sa imi iau concediu fara plata.
* Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de adeverinta de salariat ptr internarea in spital in cazul in care trebuie sa iau concediu fara plata de o saptamana sau doua pana la internarea in spital.
*va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de concediul de odihna ramas de 9 zile pe anul deoarece am fost informata de catre angajator ca nu mai beneficiez de aceste zile pentru ca am fost in concediu medical o perioada mai lunga de timp,iar concediul de odihna este raportat la zilele lucrate in companie pe anul respectiv; va rog sa ma lamuriti si cu acest aspect deoarece pe data de 3 Martie 2014 ar trebui sa merg la serviciu, dar din cauza problemelor nu pot sta foarte mult pe scaun, angajatorul spunand sa-mi iau concediu fara plata.
As dori sa imi dati cat mai urgent un raspuns la aceasta problema.
Multumesc frumos si va doresc o Primavara frumoasa cu multa sanatate.