avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Angajare consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Angajare consilier juridic

buna ziua.
pentru a putea angaja un consilier juridic la un S.R.L. este obligatoriu ca acesta sa fie inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?
Ce acte trebuie sa semneze acesta dupa angajare? Care sunt obligatiile lui? In cazul unui litigiu, firma trebuie reprezentata neaparat de consilier sau poate fi reprezentata si de un avocat?
Cel mai recent răspuns: elena Dragomir , Consilier juridic 20:35, 8 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
cautraspuns a scris:
pentru a putea angaja un consilier juridic la un S.R.L. este obligatoriu ca acesta sa fie inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?

NU exista o parere unitara in acest sens, unii zic ca da, unii ca nu.
sunt unele instante care cer ca c.j. sa fie inscris in Colegiu pentru a reprezenta in instanta si trebuie sa faca dovada. Repet doar unele instante. Eu reprezint si nu sunt inscrisa, mi se pare pierdere de timp si bani inscrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)
Inscriere in colegiul consilierilor juridici alina5ram alina5ram Am si eu o intrebare pt a putea sa ma inscriu in CCJ trebuie neaparat sa fiu angajata pe postul de consilier juridic...va intreb pt ca deocamdata ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)