avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de a face

Pe scurt:
Am un contract de leasing ajuns la finalizare, am platiti valoarea reziduala dar societatea de leasing nu imi face transferul de proprietate.
Vreau sa dau in judecata pe obligatia de a face si nu reusesc sa gasesc o motivare in drept.
Poate cineva sa imi spuna.....?
Cred ca trebuie sa formulati o actiune privind pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare, depuneti contractul si dovada platii ratelor , timbrati la valoare , solicitati cheltuieli de judecata. Medierea este obligatorie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva mihaelarad mihaelarad Vreau sa achizitionez un autoturism in leasing pe firma! Obiect de activitate \"Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)