avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare asistent personal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare asistent personal

Am fost reangajat asistent personal pentru copil cu handicap grav incepand cu data de 01.03 2014. Am o vechime de 31 de ani in munca si 2 copii in intretinere.Doresc sa stiu cuantumul salariului net,Mentionez ca in contractul prezentat salariul este de 850 lei. La rubrica vecime nu este specificat nici un procent,deuceri nimic alte sporuri nimic.La inchiderea cartii de munca in februarie 2011,cand asistentii personali au fost trecuti in somaj, salariul era de 630.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:16, 2 Martie 2014
ra2759 a scris:
Doresc sa stiu cuantumul salariului net,Mentionez ca in contractul prezentat salariul este de 850 lei. La rubrica vecime nu este specificat nici un procent,deuceri nimic alte sporuri nimic.

Daca nu aveti deducere suplimentara pentru persoane in intretinere, atunci salariul net este 636 lei. Spor de vechime nu se acorda.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce salariu brut trebuie sa primeasca un asistent personal pentru un copil cu handicap grav, angajat din 01.04.2014, avand in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Salar minim plus vechime buia buia Buna ziua, Caut raspunsuri la urmatoarele intrebari. Incepand cu 1 ian 2014 odata cu stabilirea salarului minim la 850, am facut modificarile necesare ... (vezi toată discuția)