avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet de conducere suspendat

am avut carnetul de conducere suspendat pe o perioada de 30 de zile si nu am ajuns sa il ridic de la politie ce mise poate intimpla in afara de amenda pt. ca nu am permisul asupra mea?
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 18:38, 5 Martie 2014
În cel mai rău caz, să fii cercetat penal pentru conducere fără permis, dacă [editat] nu a actualizat baza de date. E puţin probabil, dar având în vedere că trăim în România, se poate întâmpla. Amenda o iei în mod sigur şi cred că nu te dau banii afară din casă. Cel mai bine mergi la miliţie şi ia-ţi permisul.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal?! faneorfane faneorfane salut ! as dori isi eu cateva explicatii . am cam de 1 an de zile permis de conducere . astazi am fost oprit in orash cu masina mea personala ..de un echipaj ... (vezi toată discuția)
Depasire pe linia continua ... tictac2 tictac2 Buna ziua. Astazi, am fost oprit de un echipaj de Politie pentru ca am depasit pe linia continua. Lucrurile s-au intamplat in felul urmator. Dupa trecerea unei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)