avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calomnie

Buna ziua,
As dori sa ma informati ce as putea sa fac in cazul in care sunt calomniata de o alta persoana prin intermediului site ul de socializare FACEBOOK. Aceasta persoana posteaza adesea imagini furate de pe conturi ale persoanelor apropiate mie. Sunt fotografii persoanale, aducand injurii la adresa mea. As vrea sa stiu unde pot apela mai departe de sectia de politie si ce fel de proces as putea sa-i intentez. Am pastrat dovezi cu postarile acestei persoane inclusiv comentariile defaimatoare.
Astept un raspuns, va multumesc.

Alte discuții în legătură

Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Cyberbullying/hărțuire în cadrul mediului online. poate fi ... Cristina11Elena Cristina11Elena Cyberbullying/hărțuire în cadrul mediului online. Poate fi pedepsit prin intermediul codului penal? Așadar, după cum ati observat, am nevoie de ajutor cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)