avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu subventie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu subventie

Buna seara,

Ma confrunt cu o asa zisa problema, sunt angajat la o firma de vreo 9 luni cam asa, am o carte de munca pe 8 ore, si firma respectiva cum ar veni primeste salariul meu gratuit, print-o subventie mai pe inteles, se acorda salariul un an de zile daca persoana respectiv a terminat liceul de exemplu acum 8 luni, daca trece de un an nu se mai acorda aceasta subventie, cred ca stiti despre ce este vorba cu siguranta.
Bun, toate ca toate, cei de la firma respectiva am aflat ca iei iau salariul meu 880 lei, iar mie din acesti 880 lei imi dau doar 600 lei. 880 lei iau sigur in mana banii, pentru ca din intamplare am dat de un document de la firma respectiva in care scrie acolo: Total sume cuvenite potrivit art.80 din legea nr.76/2002 (Total A1+TotalC1/C1=4)= 880 lei. Normal pe acea foaie scria suma de 1080 lei, dar ma gandesc ca intr-un final e 880 pentru ca se scad taxe, cartea de munca sau mai stiu eu ce acolo, si dupa niste calcule pe foaia respectiva se ajunge la 880 lei.

Am o dilema cu treaba asta, baietii de la firma imi tot spun luna de luna ca nu au de unde sa imi dea banii, adica salariul, si niciodata nu mi-l da la timp, dar eu stiu ca ei iau aceasta subventie, credeti ca le pot face o reclamatie la ITM cu privire la acest lucru? Pe langa faptul ca ei nu imi dau banii mei toti cat scrie acolo, ca pana la urma aceia sunt banii mei, eu cum ar veni ii platesc pe ei ca sa fiu angajatul lor, ca din 880 lei vine asa 880-600=280, ei mai raman cu inca 280, fiind banii mei.

Deci repet intrebarea, le pot face o reclamatie la ITM ceva? Ca oricum la acest serviciu voi renunta curand, pentru ca lucrez in niste conditii dezastruase acolo, si pe langa nici banii nu prea mi primesc, ma rog pe banii mei.

Multumesc,

O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 14 Martie 2014
1. Neplata drepturilor salariale poate face obiectul :
- unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social

In sesizare veti specifica datele dvs de identitate , precum si neregulile savarsite de catre angajatorul dvs in legatura cu relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca . De exemplu, neplata salariului, neinregistrarea demisiei, neplata orelor suplimnetare, neacordarea reapausului saptamanal etc.

ITM-ul va constata incalcarea legislatiei muncii si va putea sanctiona cu avertisment sau cu amenda pe angajator, dar nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariile restante.

- unei actiuni in instanta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Singura autoritate in stat care il poate obliga pe angajator este instanta de judecata. Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu sau locul de munca , in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va plateasca salariile. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

- unei proceduri de mediere.
Medierea coflictelor de munca poate interveni atat in faza extraprocesuala (inaintea declansarii unui proces in fata instantelor de judecata) cat si in etapa procesuala (dupa ce s-au formulat cereri de chemare in judecata, apeluri sau recursuri).
Pentru medierea conflictelor individuale de munca sunt aplicabile prevederile art. 73 alin. (2) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare. ( art. 178 (2) din Legea 62/2001 a Dialogului social).

2. Referitor la aspectele privind conventia incheiata intre AJOFM si angajatorul dvs , va puteti adresa si acestei institutii , in baza Legii nr.544/2001 privind accesul la informatiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu. Gabriel Geagiu Gabriel Geagiu Buna ziua. Ajutati-ma cu un sfat. Am lucrat 5 luni si jumatate la o firma de paza. Au pierdud obiectivele si ne pun sa ne dam demisiile cu, de comun acord. Nu ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ghe_o ghe_o Am fost angajatul unei firme de paza in perioada 1.04.2013-1.09.2013 care are sediul in Bucuresti iar punctul de lucru a fost judetul Hunedoara.Pe perioada in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de indrumarea dvs! manea_mihaela manea_mihaela Prietenul meu a lucrat timp de o luna la o firma de securitate cu contract de munca, a plecat in conditii normale, a stat in preaviz 15 zile si cu toate ... (vezi toată discuția)