Detin impreuna cu sotul meu o societate comerciala infiintata in 2007. Am desfasurat activitate in agricultura,(recoltat produse cerealiere) acesta a fost obiectul activitatii ,pana in 2010 . In anul 2010 am mers impreuna la Reg. Comertului si am suspendat activitatea....ni s-a spus ca pe 3 ani, atat era termenul. Noi intre timp am plecat din tara, nu am mai luat legatura cu Reg. Comertului, nu am depus niciun fel de acte in tot acest timp. De asemenea , sediul social este apartamentul detinut de mine( il am dinainte de casatorie).Avem ceva datorii, 15000 roni,cred .
As dori sa stiu cum putem trece firma in faliment.Daca nu platim, ei pot sa scoata apartamentul la licitatie?Va multumesc.
1) trebuie sa cereti deschiderea procedurii de insolventa daca aveti datorii, sau sa cereti dizolvarea-lichidarea voluntara daca nu aveti datorii
2) daca vi se atrage raspunderea ca persoana fizica, da, apartamentul va poate fi executat (mai bine zis, dvs puteti fi executat, prin valorificarea apartamentului)