avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri anpr
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri anpr

buna ziua .bunica mea a avut de luat despegubiri pe legea 10 pe care le-a refuzat in 2003,pe motiv ca ar fi fost prea mici si a trimis dosarul la anpr,acum i-a venit un raspuns de la anpr in care se spune ca dosarul e in analiza,si va fii recompensata prin puncte,intrebarea este daca aceste puncte vor fii date toate odata integral,sau in transe,pt ca am inteles ca s-ar fii dat o ordonanta prin care sa fie in transe de 5 parti pe cinci ani.este reala ordonanta sau doar un zvon?si cum as putea face sa obtina despagubirile mai repede,avind in vedere virsta dinsei inaintata de 84 ani si bolile pe care le are?multumesc

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa auto castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.As vrea sa dau guvernul in judecata.Eu am castigat in instanta taxa de poluare la un autoturism.Acum vad ca ei au dat OU ca imi vor restitui banii in ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor ovidiu_ss ovidiu_ss Buna ziua! Numele meu este Ovidiu Oancea si ma aflu intr-o situatie, oarecum unica si anume... In anul 1991, bunica mea, Oancea Stefana a decedat. In anul ... (vezi toată discuția)