Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen procedural in insolventa

Buna ziua,

Sunt creditor al unei firme in insolventa. Am termen de depunere a cererii de admitere a creantei in 22.03.2014, pentru o instanta din celalalt colt de tara.

Intrebarea mea este: daca pun cererea prin posta in seara zilei de 22.03 (si deci va ajunge la instanta peste vreo saptamana), se considera facuta in termen?

Stiu ca pentru acet procedurale in general raspunsul este da, insa ma intereseaza pentru acest act anume.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: teleajen , utilizator 14:39, 20 Martie 2014
Nu, intrucat mai nou reglementarea prevede ca se accepta depunerea prin posta cu data postei dar in limita orarului arhivei; acum nu am vazut in practica ca posta sa mentioneze ora pe plic dar ar putea fi dedusa din registre. software, factura exemplar posta. Eu zic sa va incadrati in ora la care se inchide arhiva respectiva cu expeditia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Recent unul dintre clientii nostri a intrt in insolventa. Noi am livrat marfa in baza,bineinteles, unor facturi . insa nu avem aviz de expeditie ... (vezi toată discuția)
Tardivitate cerere de chemare in judecata? sake sake Buna ziua/seara, Am formulat o cerere de chemare in judecata, pe conflicte de munca. Am primit prin curier decizia desfacerii contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)
Cerere de admitere a creanței la masa credală Dtic Dtic Am achitat un avans unei agenții care a intrat în insolvență. Insolvența a fost declarată de Tribunalul București. Știu că trebuie să formulez o ... (vezi toată discuția)