avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salvare bunuri proprii dintr-un imobil vandut la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salvare bunuri proprii dintr-un imobil vandut la licitatie

Am fost executat silit ptr un credit ipotecar in chf neachitat datorita cursului chf care a dublat valoarea ratei lunare.

Imobilul are multe aparate aparate de aer conditionat, sistem de supraveghere video, cartele la intrare, calorifere, centrala termica noua inclusiv o usa la intrare antiefractie, speciala

Imobilul s-a vandut in bataie de joc cu cca 100 mii euro in timp ce datoria mea la banca ptr aceasta casa depaseste 600 mii euro.

Intrebare:

Am dreptul legal sa-mi recuperez aparatura susmentionata?


Precizez ca in locul usii pe care vreau sa o recuperez voi monta o usa metalica obisnuita ptr ca imobilul sa ramana in conditii civilizate.

Am citit candva ca aceste recuperari de aparatura sunt posibile la apartamentele de bloc.
E posibil insa sa recuperezi centrala , calorifere, boilere etc si in cazul unei case la curte?

Cel mai recent răspuns: luc4s , utilizator 21:18, 20 Martie 2014
Vi le puteti lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei executari silite somatia de plata , ca valoare, ramane neschimbata pana la stingerea totala a datoriei sau se reactualizeaza pe masura ce se fac recuperari partiale din datorie ? alertbrain alertbrain Am fost executat silit pentru suma de 100 mii euro reprezentand credit ipotecar neachitat. Casa s-a vandut la jumatate de pret. Pentru recuperarea diferentei ... (vezi toată discuția)
Restituire partiala credit bancar prin executare silita alertbrain alertbrain Sunt executat silit pentru un credit ipotecar neachitat. S-a vandut la licitatie apartamentul ipotecat, dar am ramas in continuare dator ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)