Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa auto

am o hotarare judecatoreasca din 21.11.2013 iar in data de 5-03-2014 am depus cererea de restituire a taxei auto ,si cei de la finante mi-au spus ca intru in ordonanta de urgenta din 28.02.2014 ,cu privire la plata de 20% pe an a taxei,as dori sa stiu,daca pritr-un executor judecatoresc pot executa silit statul,sau daca mai este necesar sa merg cu statul in trbunal din nou?
Cel mai recent răspuns: tina1990 , utilizator 16:13, 24 Martie 2014
Daca hotararea judecatoreasca pe care o detineti este definitiva si irevocabila, o puteti pune in executar, prin executor judecatoresc, fara alte formalitati necesare. Mult succes!
si cum se procedeaza,ca acum caum cateva minute am vb cu un executor si mi-a spus ca li sa comunica sa numai execute silit ,pana la primirea de alte directive.acum nu stiu ce sa mai inteleg,care este solutia corecta,petru a primi toti bani deodata,daca as da statul in judecata nu stiu daca as avea castig de cauza.
si cum sa procez petru a o pune in executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie strainatate claudia t claudia t in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Obligatorie punerea in posesie a unor terenuri dupa partaj judiciar? goedel goedel Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: este obligatorie punerea in posesie a unor terenuri dupa partaj judiciar?Si daca da la ce ajuta?Exista un termen limita ... (vezi toată discuția)