avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Majorare pensie cu indice de corectie martie 2014
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Majorare pensie cu indice de corectie martie 2014

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca eu am dreptul la majorarea pensiei facuta in aceasta luna cu indexul de corectie aplicat celor ce s-au pensionat in perioada 01.01.2011-22.01.2013? Mentionez ca am fost pensionata pe caz de boala (gradul 2 handicap accentuat)pana la 28.02.2011cand am trecut la pensia de limita de varsta.In aceasta luna nu am primit nimic in plus.Este corect?
Cel mai recent răspuns: david margareta , utilizator 08:09, 27 Martie 2014
Nu beneficiati de majorarea datorata indicelui de corectie deoarece nu vi s-a deschis dreptul la pensie in aceasta perioada.
~ Conținut șters la cerere ~
La data de 28.02.2011 mi s-deschis dosarul de pensie pt limita de varsta.S-a recalculat pensia pt limita de varsta si mi s-au retinut 750 lei pe motiv ca pensia de boala a fost calculata gresit.Cand e sa ti se ia bani se deschide dosarul cand e sa-ti dea ceva in plus ti se spune ca nu s-a deschis?(valoarea pensiei:673 lei) Va multumesc pt atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie getaz getaz am fost pensionar invaliditate gr.ii iar din 2o.12 .2012 am esit la pensie limita de varsta,am solicitat pensia cea mai avantajoasa,eu pot beneficia de aceasta ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei apicultorul apicultorul buna ziua. Pina in anul 2012 am fost pensionata pe caz de boala , din 27 09 2012 am trecut la pensia de drept, as vrea sa stiu daca am dreptul legal pentru ... (vezi toată discuția)