prorietarul masinii are datorii la financiar si refuza sa le plateasca.este deja plecat din tara.nici el nu a inmatriculat masina.este cumparata de la o firma pe baza unei chitante/facturi intre el si firma.eu am doar actele masinii in original, factura intre vanzator si firma si un act de vanzare cumparare intre mine si vanzator facuta la un birou de vanzare masini.firma are data catre vanzator certificatul fiscal, dar acesta nu a inmatriculat-o.mi-a vandut-o fara certificat.trebuia sa mi-l dea ulterior dar nu s-a mai intamplat asta.mentionez ca datoriile la financiar sunt in valoare de 6000 ron si toate sunt amenzi.
Este culpa exclusiva a cumparatorului ca anterior achizitionarii bunului mobil nu a solicitat documentele si a acceptat tranzactionarea in lipsa certificatului fiscal care in majoritatea cazurilor este justificata de existenta de debite in urmarire
Daca amiabil nu solutionati,formulati actiune in instanta pentru ca aceasta sa pronunte hotarare fie de obligare a vanzatorului sa depuna toate documentele necesare instrainarii bunului mobil,fie care sa inlocuiasca actul de vanzare cumparare auto
Inmatriculare
bia1
buna seara,am achizitionat de curand un autoturism cu nr de anglia, proprietarul din acte fiind roman,la inmatricularea acestuia am nevoie de certificat fiscal? (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
Edy1990
Buna ziua.Am si eu o problema.vreau sa inscriu masina dar am certificatul fiscal expirat din 2015.am cumparat masina de la o persoana intermediara persoana ... (vezi toată discuția)