Buna ziua,
De curand am aflat ca societatea la care eram abonat pentru servicii de televiziune si internet a vandut infrastructura din oras catre o alta societate, iar acum sunt abonatul acelei societati.
Este legal acest lucru fara o instintare prealabila a abonatiilor si fara intocmirea de noi contracte de servicii cu noua societate?
Iar prima societate are dreptul de a inceta furnizarea serviciilor unilateral fara instintare? In conditiile in care eu am respectat contractul si am fost la zii cu achitarea abonamentului.
Trebuie sa cititi contractul pe care l-ati semnat cu firma pentru servicii de televiziune. Presupunand in contract exista stipulat dreptul acesteia de a ceda contractul fara instiintarea prealabila a abonatilor, atunci pot face acest fapt.
Daca v-ati respectat obligatiile firma nu poate rezilia contractul. Daca au facut acest lucru, ii puteti actiona in judecata si sa le cereti respectarea obligatiilor contractuale, precum si daune.
Totusi, trebuie sa puneti la dispozitie contractul pentru o opinie completa si corecta.
Reziliere contract
manuela-p
buna ziua-am doua contracte cu o firma. primul contract a fost semnat la data de:13-12-2007,contract pentru furnizarea serviciului de internet,abonamentul ... (vezi toată discuția)