avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Posturi bugetari
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Posturi bugetari

se pot debloca posturile din invatamant ?? mai exact lucrez intr-un liceu incadrat in functia de supraveghetor de noapte, si acum as vrea sa stiu daca pot sa ocup postul de administrator patrimoniu? mentionez ca acest post este momentan blocat dupa pensionarea persoanei care a ocupat acest post. se poate face o detasare in cadrul institutiei? se poate debloca acest post? sau e nevoie de detasare printr-o SC ? si daca e prin detasare pe o perioada de un an , apoi se poate face contract pe o perioada nedeterminata ?

Alte discuții în legătură

Detasare pe alt post grigoremarinel grigoremarinel buna ziua , am si eu o nelamurie, lucrez in cadrul unui liceu incadrat in functia de supraveghetor de noapte intre timp am terminat facultatea de economie si ... (vezi toată discuția)
Post activ, blocat sau desfiintat? Radamante Radamante 1. Un anagajator bugetar are angajat o persoana pe postul de administrator de patrimoniu. 2. Persoana respectiva se pensioneaza, iar atributiile sale, ... (vezi toată discuția)
Temei legal Încadrare personal contractual În poliȚie CIOROGARIU MONICA CIOROGARIU MONICA Bună ziua! Sunt interesată în baza cărei legi sunt încadrate persoanele contractuale din poliție, și anume secretarele și dacă un post este blocat, ... (vezi toată discuția)