avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto Ungaria

Am luat o amenda de 20.000 de forinti (80 de euro mi-a zis politistul ca face ) aproape de granita Bors acum 2 zile .
1. Vreau sa o platesc din tara dar problema e ca nu stiu cum + ca am pierdut cele doua hartii pe care mi le-a dat la mana .
2. In caz de neplata ce se intampla ? imi vine acasa amenda ? o platesc cand mai trec pe la vama sau la un viitor control ? platesc penalitati ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
prasleacelvoinic, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcool la granita tarabutanicolai tarabutanicolai Pe data de 9 ianuarie am trecut granita in Ungaria pe la Bors,pentru a merge la lucru in Belgia ;la granita vamesii ungari au oprit microbusul si am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda metrou in budapesta Stefania234 Stefania234 Buna ziua, ZIlele trecut am luat o amenda la metrou din Budapesta, avand bilet, dar nevalidandu-l. Intentia noastra nu a fost de frauda, intrucat ne-am ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau ... 84mry 84mry Buna seara, vreau sa stiu ce-mi se poate intampla in conditiile in care sefa mi-a dat 22000 eur sa platesc niste facturi restante la serviciu si am facut ... (vezi toată discuția)