Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

alcool la granita

Pe data de 9 ianuarie am trecut granita in Ungaria pe la Bors,pentru a merge la lucru in Belgia ;la granita vamesii ungari au oprit microbusul si am fost controlati in bagaje ;eu aveam un litru de palinca si mi-a fost confiscata plus ca am platit o amenda de 20000 forinti adica 80 de euro;am chitanta si procesul verbal;ca mine au mai patit-o inca vreo 20 de calatori de la diverse masini;intrebarea e daca nu cumva a fost un abuz din partea vamesilor ungari si daca e asa ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:36, 17 Ianuarie 2015
Faceti onscrisoare catre vamesii romani si catre cei ungari la conducere.
Faceti sesizare dreptbabuz si sa va raspunda.
Nu inteleg care a fost problema...
Este obligatoriu ca alcoolul introdus in Ungaria sa fie declarat la vama, vezi [ link extern ]

Probabil ati fost amendat pentru incalcarea acestei obligatii (ati incercat sa treceti granita fara sa declarati alcoolul avut in bagaje).
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)
Declaratie vamala, cu sau fara canistra la 7 zile taobao taobao salut ! Detin o masina la care sunt proprietar si o procura facuta la alte 4 persoane soferi. Pe intreg teritoriul Europei (tara a carei membru suntem) ... (vezi toată discuția)