avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Rog sfatul d-voastra - faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Rog sfatul d-voastra - faliment

Am avut o firma care e in faliment este scos la licitatie sediul firmei compus din 4 camere dar doar 2 au fost trecute in cf.Eu mi-am vandut apartamentul personal sa acopar datoriile firmei.Daca sediul e vandut la 2 camere nu o sa-mi pot recupera banii imprumutati firmei.
Cei de la insolventa/faliment pot face vanzarea pe 2 camere?
Ce solutie as putea gasi sa nu pierd totul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:01, 7 Aprilie 2014
Parca imi aduc aminte ca ati mai pus niste intrebari tangente cu aceasta situatie (si ati primit si niste raspunsuri), parerea mea este ca pe de o parte informatiile furnizate sunt foarte laconice, iar pe de alta parte situatia dvs. este atipica (din cauza acelor 2 camere neinscise in cf). Ca urmare cazul dvs. necesita o atentie aprofundata (cum ar fi cea a unui consultant) pentru a gasi o solutie viabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am de recuperat ca debitor , administrator de firma de la la o firma aflata in insolventa o anumita suma . De la inceperea actiunii de ... (vezi toată discuția)
Ajutor,procedura de insolventa, administrator judiciar claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a avut o firma de transport,in acest timp a facut un contract cu o firma pentru furnizare carburanti pentru masina de transport ... (vezi toată discuția)
Caz de faliment firma asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am de recuperat ca debitor , administrator de firma de la la o firma aflata in procedura de faliment o anumita suma . De la inceperea ... (vezi toată discuția)