avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - conditii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - conditii

Doresc sa infiintez un pfa pentru consultanta management si/sau vanzari, insa am citit un articol al dvs in care se mentioneaza ca pot activa ca pfa conform cu pregatirea mea dovedita cu acte (pe diploma mea de absolvire facultate scrie inginer (pe parte electrica).
Este vreo solutie/varianta in care pot totusi sa ofer consultanta in vanzari si/sau management (lucrez de circa 20 de ani in vanzari si management, perioda si activitate dovedita cu inscrisurile din cartea de munca)?
Multumesc frumos,

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 09:58, 16 Aprilie 2014
Se poate si cu experienta dovedita prin anii lucrati din cartea de munca in acel domeniu pentru care solicitati autorizarea ca pfa. Mergeti cu cartea de munca la registrul comertului si vedeti daca sunt de ajuns aceste informatii.
Pt consultanta si management (caen 7022) este suficienta orice diploma de facultate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)