avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea cauzei intr-un proces de executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea cauzei intr-un proces de executare silita

Buna ziua

Am primit o somatie pentru executare silita de la un executor judecatoresc.Vreau sa depun contestatie pentru suspendarea executarii si totodata as vrea sa si cer amanarea judecatii deoarece sunt plecata din tara si nu ma pot prezenta la proces iar in situatia actuala nu-mi pot pregati apararea.
Cum ar trebui sa procedez?Pot solicita amanarea judecatii pentru luna septembrie cand am concediu legal?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
pacurariu maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:08, 8 Aprilie 2014
Nu va admite nicio instanta o astfel de cerere. Prezenta nu este obligatorie; daca nu va puteti prezenta, va angajati un avocat care sa va reprezinte la proces.
In niciun caz nu veti obtine un termen atat de lung intr-o contestatie la executare care se judeca de urgenta si cu precadere.

Puteti solicita un termen pt lipsa de amanare, dar termenul astfel acordat va fi unul scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model solicitare preschimbare termen judecata AlexStoica AlexStoica Am un dosar de executare silita pentru recuperare pensie intretinere. Eu sunt creditorul. Debitorul a depus contestatie la executare, cu termen in iulie 2013 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - eu sunt obligat sa platesc pentru toti paratii Nicuvarga Nicuvarga Buna ziua, voi incerca sa fiu cat mai succint. Mama mea a cumparat in 1990 un imobil si terenul aferent, pe care l-a instrainat in 1996. Mama mea a decedat in ... (vezi toată discuția)
Posibilitate poprire pe cont andrei.andrei13 andrei.andrei13 In 2014 am facut un imprumut,nu am mai putut plati pentru ca am fost disponibilizat.Creeanta a fost preluata de o firma de recuperari.Am fost plecat din tara ... (vezi toată discuția)