avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - decontare chirie personal MAPN in CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - decontare chirie personal MAPN in CCC

Buna ziua
De curand am intrat in concediul de crestere al copilului.
Locuind cu chirie mi-am facut dosar iar dupa 4 luni m-am trezit cu refuzul unitatii de a-mi acorda chirie, deoarece nu exista o baza de calcul legala pentru cei aflati in concediul de crestere.
Refuzul mi-a venit din partea doamnei juriste a unitatii militare.
Doresc sa ma documentez deoarece vreau sa ii dau in judecata.
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Problema acordare chirie sgp cata85 cata85 Buna ziua De curand am intrat in concediul de crestere al copilului Locuind cu chirie mi-am facut dosar iar dupa 4 luni m-am trezit cu refuzul unitati de ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre pensia alimentara mihamada mihamada Sunt divortata de 4 luni si primesc pensie alimentara pentru copil de 25% din venitul net al fostului sot, asa s-a stabilit in instanta la divort. Fostul sot ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere, norma de hrana inclusa in baza de calcul emil1973 emil1973 Conform deciziei 21/2015 a ICCJ din 19 octombrie 2015 , norma de hrana a militarilor nu intra in baza de calcul a pensiei alimentare iar cei de la ... (vezi toată discuția)