avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare de sanatate / pensie pentru asociat unic ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare de sanatate / pensie pentru asociat unic intr-o microintreprindere fara ca el sa fie angajat

Buna ziua,

Sunt asociat unic cu functia de administrator la microintreprinderea la care activez fara ca sa fiu totodata angajat.Din moment ce nu sunt angajat si nu am un venit scris, imi pot face asigurare de sanatate / pensie?Si daca da, care sunt pasii?

Multumesc Anticipat!

Alte discuții în legătură

Trebuie angajat??? light_207 light_207 Buna ziua, O firma de consultanta pentru afaceri si management (cod Caen 7022) poate desfasura activitatea decat prin administratorul (in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Poate functiona o societate comerciala fara niciun salariat ? Valentin Geapana Valentin Geapana Buna ziua ! Intrebarea este cea de mai-sus si va multumesc anticipat pentru eventualele reaspunsuri. (vezi toată discuția)
Contributii microintreprindere laurairis laurairis Buna seara, am si eu cateva intrebari. Am un PFA pe care as dori sa-l inchid si sa trec la microintreprindere. La PFA nu eram angajat plateam doar 16 % ... (vezi toată discuția)