avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vinovata....fara vina...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vinovata....fara vina...

buna seara
va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o anumita data la judecatoria Y pentru "sistare lucrari", ceva cu "ordonanta presedintiala"... bineinteles ca am sunat la primaria X sa vad de ce ma acuza,pt. ca in zona respectiva a tarii nici macar n-am fost, dar'mite sa avem lucrari...acolo nimeni nu stia nimic de noi dar am aflat ca,in urma unui control la o lucrare pe care o firma o efectua pe un teren de-al primariei,fara a avea autorizatie de constructie, probabil ca au intrebat pe un muncitor la ce firma lucreaza si el a zis : la firma Z (adica noi)... eu banuiesc ca o fi coincidenta de nume pt. ca in tara sunt multe firme cu numele asta (plus-minus un cuvant)...prima data i-am ignorat dar mi-a venit o alta citatie si apoi,uitandu-ma pe portal.just iata ce zic "Admite cererea formulată de apărătorul reclamantei şi acordă un nou termen de judecată pentru a preciza cadrul procesual pasiv al acţiunii. Se reia procedura de citare cu pârâta SC Z SRL, potrivit dispoziţiilor art.85 Cod procedura civilă. Amână judecarea cauzei la 15.05.2009, pentru când reclamanta are termen în cunoştinţă. Cu drept de apel odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la ..." ... precizez ca inainte de termenul care a fost in 24.04 am depus intampinare,de fapt asa i-am zis eu dar abia dupa aceea am vazut de fapt cum trebuia formulata si ce trebuia sa contina... eu am zis acolo doar ca nu avem nimic de-a face cu acuzatia ce ni se aduce si ca probabil e o coincidenta de nume...cam atat...si in plus a ajuns prea tarziu (in 22.04)... ideea e ca nu prea sunt bani acum ca sa platesc un aparator... ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: termo , utilizator 20:28, 11 Mai 2009
Cererea pe care ati depus-o la dosar a fost luata in considerare, intrucat reclamantul a solicitat efectuarea de verificari cu privire la persoana cu care a inteles sa se judece; in drept, dvs. nu aveti calitate procesuala pasiva in acea cauza si, eventual, mai puteti depuns un inscris ( rugati pe cineva sa formuleze precizarile potrivit legii) , unde se va invoca aceasta exceptie. Nu va ramine decat sa verificati ce se intampla in dosar de pe site.
Buna seara
Revin cu aceeasi problema…aceeasi-Marie-cu-alta-palarie de fapt… M-am trezit cu o alta citatie,tot in proces cu aceeasi primarie dar este un alt dosar,un alt termen si de data asta este “cerere de chemare in judecata” pentru aceleasi motive ca si in celalalt dosar… Am trimis o precizare in primul dosar dupa cum mi-a sugerat cineva,nu am primit nimic (termenul este in 15.05)… Ma gandesc sa fac si de data asta acelasi lucru,sa scriu acelesi chestii ?! Am impresia ca nu stiu de ei… Sau ce-o fi? Va rog sa-mi dati o idée… Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovata...fara vina termo termo buna seara va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o ... (vezi toată discuția)
Calitatea procesuala pasiva a primariei flocaviviana flocaviviana Dragi colegi, O problema interesanta care se tot discuta prin salile de sedinta. CAPACITATEA PROCESUALA PASIVA A PRIMARIEI. Speta este simpla de tot. O ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare miha_mimi miha_mimi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. X i-a vandut lui Y, o casa cu teren prin act de vanzare cumparare, autentificat de catre notarul public. ... (vezi toată discuția)