avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anexe pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anexe pv

la contestarea pv-ului se platesc anumite taxe sau timbre ???
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 00:27, 10 Aprilie 2014
pv de contraventie??? pt contestarea lui se plateste o taxa de timbru de 20 de lei
CU greu am inteles ce este acest-pv ..! ar fi probabil un Proces-Verbal de contraventie! Primul sfat pe care vi-l dau in acest sens este ca pe viitor cind mai aveti nelamuriri in legatura acte normative sau diverse cazuri sa cautati sa va exprimati cit mai corect in limba romana; Si referitor la intrebarea pe care ati formulat-o- conform oug 80/2013 privind modificarea taxelor judiciare de timbru in prezent contestatiile impotriva proceselor-verbale de contraventie se timbreaza cu suma de 20 lei ,art. 19,iar timbrul judiciar nu se mai aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv amenda - taxe ce trebuie platite. Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa contest un PV, pentru parcare neregulamentara. Nu am mai luat amenda de ani de zile, asa ca nu mai stiu ce s-a schimbat, ce taxe/timbre trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã pv legea 61/1991 stefanpantea1968 stefanpantea1968 In urma unei discutii mai aprinse cu unul dintre vecin care i-si tine tomberonul de gunoi in fata geamurilor mele (locuim intr-o curte comuna) am lovt cu o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita lotuss lotuss Va rog sa -mi spuneti -La ce instanta se face CONTETATIE la executare silita ,la aceea care a incuviintat executarea silita ? -Partile pe care le citez ca ... (vezi toată discuția)