avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reexaminare

Buna ziua,


Nu pot sa cred ca am fost respins la un proces unde am depus actele pentru reexaminarea unui dosar care ar fi fost anulat fiindca nu as fi semnat conform cu originalul! La reexaminare am cerut sa semnez toate paginile conform originalului dar azi am fost respins la Tribunalul Bucuresti. Mai pot avea vreo cale de atac la CEDO sau in alta parte? Este absurd sa fiu respins pentru cateva semnaturi !!!!
I-am spus judecatoarei ca pot semna oricand si ca dosarul poate merge mai departe!!!!! De ce l-a dat respins? Ce cai de atac mai am si ce anume pot sa mai fac acum?:sorry: Dosarul se refera la contencios administrativ!X-(
Nu aveti cale de atac.

Depuneti inca o data actiunea... daca mai sunteti in termen...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reincepe un nou proces? shcgusa shcgusa Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Incredibil- anulare cerere Norynor Norynor Parca traiesc un vis urat. Anul trecut am dat in judecata un minister pe motiv de contencios administrativ si fiscal. S-a dispus anularea judecatii pe motiv ... (vezi toată discuția)
Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! cai de atac !? Popescu2012 Popescu2012 Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !? Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar ... (vezi toată discuția)