avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare persoane tinere
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare persoane tinere

Buna seara , asigurarea costa 720 de lei pe 6 luni daca o fac pe numele meu , tinand cont ca aceasta se face pe seria masinii si numarul de inmatriculare, daca as trece alta persoana ca utilizator si as face asigurarea pe numele altei persoane dar masina fiind aceeasi aceasta asigurare ar fi valabila sau nu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:57, 14 Aprilie 2014
Asigurarea RCA se face pe numele proprietarului autoturismului inscris in actele acestuia.
Pentru a incheia polita RCA pe numele altei persoane, va trebui sa realizati transferul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)