avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata gravida

am o salariata care mi-a comunicat verbal ca e insarcinata in 2 luni.desi am intrebat-o cu o luna in urma ce se imtampla cu ea ,mi-a zis ca s-a ingrasat.Acum spune ca e in 2 luni desi se vede ca are o sarcina mai inaintata.i-am spus sa imi aduca adeverinta de la medic si ma tot amana.chiar a spus la colege ca ii misca copilul dar pe mine ma minte si spune ca medicul de familie i-a spus ca e in 2 luni.ce pot sa fac in cazul acesta?Am vazut deja ca ii este greu sa mai lucreze.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 16 Aprilie 2014
Luati legatura cu medicul de medicina muncii care deserveste unitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare angajator despre sarcina denissa_mar denissa_mar Buna, Sunt noua pe aici si va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt insarcinata in 13 saptamani. Am anuntat angajatorul in scris ( am adus o ... (vezi toată discuția)
Program lucru femei insarcinate bar/terasa Ramy.ema Ramy.ema Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema, nepoata mea este insarcinata in 9 saptamani si lucreaza la un bar cu terasa cu program de ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic si sarcina cu risc DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! O prietena de-a mea trebuie sa revina din CIC-ul de 2 ani si este si insarcinata si are o sarcina cu probleme si ar vrea sa stie cum trebuie ... (vezi toată discuția)