avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire contract comodat sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire contract comodat sediu social

Buna ziua,
Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in cazul in care una dintre parti nu isi manifesta intentia de reziliere cu 30 de zile inainte.
In aceasta situatie mai trebuie sa merg la Registrul Comertului cu prelungirea? Va aparea sediul social expirat daca nu duc o prelungire?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:53, 17 Aprilie 2014
Obligatoriu trebuie sa incheiati un act aditional prin care sa prelungiti contractul, altfel firma se va dizolva din oficiu, nemaiavand sediu valabil.
Va multumesc. In aceasta situatie se mai face hotarare AGA sau depun la ORC numai actul aditional de prelungire a ctr. de comodat?
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Jan2012, utilizator
Va trebuie hotararea asociatiior prin care se precizeaza ca hotarati prelungirea sediului social pe o perioada de ....luni...sau ani .., dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)